Carboderm – neulaton hoito

CarboDerm on innovatiivinen ihonhoitomenetelmä, joka hoitaa ja uudistaa ihoa ilman neuloja. Geelin ja naamioliinan yhteisvaikutuksessa tuottama hiilidioksidi kulkeutuu geelikerroksen läpi saaden aikaan Bohrin efektin, jolloin hemoglobiini tuottaa ja vapauttaa ihosoluille runsaasti happea, sekä lisäksi aktivoi verenkiertoa, aineenvaihduntaa, proteiinisynteesiä ja poistaa kuona-aineita ihosta.

Hoito auttaa seuraaviin iho-ongelmiin:

  • Veltostunut, samea tai pintakuiva iho
  • Juonteet ja arvet
  • Epäpuhtaudet, akne
  • Pigmenttihäiriöt

Huomaat ihosi kirkastuvan, kiinteytyvän ja tasapainottuvan jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Sarjahoidolla ihoon saadaan merkittäviäkin uudistuksia.

Ihon sävyn vaalennus

Ihon vaalentaminen vain kemikaaleilla ei anna pysyvää tulosta. CO2 aktivoi verenkiertoa ja se poistaa kuona-aineita tehokkaasti. Hoito vaalentaa ihoa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Täplien, kuten pisamien, hoitamisen lisäksi se myös parantaa ihon yleisväriä.

Kosteutus

Ihon kosteuttaminen ei oikeastaan ole vaikeaa, mutta kosteuden säilyttäminen ihossa on. Kosteuttamisessa tärkeä tekijä on veden ja öljyn välinen tasapaino ihossa. CarboDerm edesauttaa ihoa säilyttämään tasapainon.

Juonteet ja rypyt

Ajatteletko olevasi liian nuori tai liian vanha huolehtimaan rypyistä juuri nyt? KOSKAAN ei ole liian varhaista, tai myöhäistä aloittaa juonteiden vastainen hoito. CarboDerm-geelinaamio edistää ihosolujen aktiivista proteiinisynteesiä ja aineenvaihduntaa. Hoitavan ominaisuuden lisäksi se parantaa ihon elastisuutta ja ehkäisee ryppyjä sekä vähentää kasvojen alueella ihonalaista rasvaa. Haluatko nuorekkaammat kasvonpiirteet? Toivota Carboderm-terapia tervetulleeksi!

Akne ja aknearvet

Laadukkaan aknehoidon pitää kohdistua follikkelien sisäiseen tulehdukseen, ihon pinnan hoitamisen sijaan. CarboDerm-geelinaamio nopeuttaa verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista ja hoitaa tulehdusta. Lisäksi hoito ennaltaehkäisee aknea palauttamalla ihon oman korjautumiskyvyn.

Ei neuloja tai laitteita, ei paranemisaikaa. Ihoa voidaan pestä ja meikata välittömästi hoidon jälkeen. Ei sivuvaikutuksia. Voidaan käyttää muiden esteettisten hoitojen jälkeen tai yhteydessä.

VARAA AIKA >
KATSO MUUT KASVOHOIDOT >
carboderm_kuva1