Microblading

Microblading eli ”3D-kulmat” on kulmakarvojen muotoilua, joka tehdään ohuella terällä piirtäen karva kerrallaan, jolloin lopputuloksesta tulee luonnollinen. Pintapuudutteen ansiosta toimenpide on huomattavasti kivuttomampi.

Microblading-terässä on vieri vieressä ohuita nanoneuloja, joilla väriä viedään ihon pintakerrokseen eli epidermikseen. Kulmien muoto ja käytettävät sävyt suunnitellaan tarkkaan yhdessä asiakkaan kanssa ennen työn aloittamista. Lopputulos on selkeä ja luonnollinen, kun karvoja ei piirretä liian tiheään.

Vahvistuskerta (sisältyy hintaan) tehdään noin 4-6 viikon päästä ensimmäisestä kerrasta, jolloin väriä saadaan lisättyä sekä täytettyä kohdat joihin mahdollisesti ensimmäisellä kerralla väri ei ole niin hyvin tarttunut. Kulmien laitto kannattaa ajoittaa reilusti ennen aurinkolomalle lähtöä, koska kulmat ovat laiton jälkeen herkät palamiselle.

Kun työ on tehty, kulmat aloittavat parantumisen. Parantumisen aikana pinnalla oleva väri, kudosneste, veri kuivuu ihon pinnalle, ja tämä pintakerros alkaa päivien aikana hilseillä/kuoriutua pois.

Microblading kestää noin vuoden, toisilla 2 vuotta. Väri haalistuu ajan kuluessa.

Aikaa toimenpiteeseen menee n. 2 tuntia, johon kuuluu asiakkaan kanssa yhdessä suunnittelu, esivalmistelut, työ sekä kotihoito-ohjeet. Saat mukaasi myös hoitovoiteen.