Täyteainehoidot

Huulten, arpien, juonteiden ja kasvojen muotoilu ja täyttö luonnollisesti hyaluronihappotäytteillä

Täyteainehoidot ovat nopea ja tehokas keino parantaa kasvojen luonnollista kauneutta sekä palauttaa raikas nuoruuden hehku. Niillä voidaan kohottaa kasvoja ja tuoda rakennetta, korjata epäsymmetriaa, syväkosteuttaa ihoa, kirkastaa tummia silmänalusia, muotoilla huulia, tasoittaa kyyneluraa, muotoilla nenää, selkeyttää kasvonpiirteitä ja tasoittaa arpia.

Täyteaineet ovat pehmeitä ja ne sulautuvat ihonalaiseen kudokseen tasaisesti myötäillen kasvojen lihasten liikkeitä, jolloin lopputulos on luonnollisen näköinen. Täyteaineita on useita eri vaihtoehtoja kohdennettu eri tarkoituksiin käytettäväksi ja eri ikäisille asiakkaille. Hoidon tulokset ovat pitkäkestoisia ja ne ovat näkyvillä heti hoidon jälkeen. Konsultaatiossa käymme huolellisesti läpi mm. hoidon soveltuvuuden, hoidon hinnan, hoitosuunnitelman ja jälkihoidon.

Käytössämme on korkealuokkaiset Neauvia Organics sekä Art Filler täyteaineet. Neauvia Organics täyteaineissa on PEG -ristisidos, jonka vuoksi turvotus on huomattavasti vähäisempää toimenpiteen jälkeen ja täyteaineen koko säilyvyyden ajan. PEG on lääketieteessä pitkään käytetty ja turvalliseksi todettu. Muista täyteaineista poiketen täyteaine on streptokokista fermentoitu, joten allergiariski on lähes olematon. Neauvia Organics -täyteaineissa on kalsiumhydroksiapataattia, joka on tutkitusti todistettu aktivoivan kollageenia tuottavia fibroblastsoluja.

Nenän muotoilu täyteaineella

Teemme nenän muotoilua ja epäsymmetrian korjaustoimenpiteitä hyaluronihappoa sisältävien täyteaineiden avulla. Nenän muotoilussa tarkoituksena on parantaa kasvojen keskikohtaa.

Täyteaineilla voimme suoristaa nenän sivuprofiilia, täyttää kuoppia, nostaa nenän kärkeä tai luoda suosittu contour-efekti jolloin nenä näyttää pienemmältä.

Korkealuokkaiset täyteaineet takaavat pitkäkestoiset tulokset aina yhdestä vuodesta reiluun kahteen vuoteen. Käytämme nenän muotoilussa korkealuokkaisia Neauvia Organics -hyaluronihappo täyteaineita.

Hinta: 590 e, sisältää kontrollikäynnin

Poskipäiden muotoilu täyteaineella

Poskipäiden täyteainehoidot ovat injektioita poskiluun alueelle, jolla saadaan tehokkaasti palautettua volyymiä ja ryhdikkyyttä veltostuneisiin kasvojenpiirteisiin. Ikääntyessä kasvojen piirteet painuvat alaspäin, joka luo väsynyttä ilmettä ja juonteita kasvoille. Juonteita voidaan paikallisesti häivyttää täyteaineilla, mutta ensisijaisesti suositellaan palauttamaan kasvojen tuki ja ryhti takaisin kasvoille.

Poskipäiden kohotus häivyttää myös syntyneitä juonteita nenänpielissä. Myös geneettisesti matalat poskipäät voidaan kohottaa täyteaineella, jolloin koko kasvojen yleisilmeestä tulee harmonisempi.

Usein aivan pienikin määrä täyteainetta tuo kasvojen parhaat piirteet esille, ja näyttää siltä kuin valo osuisi täydellisesti kasvoille. Moni asiakkaamme onkin huomannut sen, ettei tarvitse enää luoda meikillä korostuksia kasvoille.

Poskipäiden muotoilulla voidaan myös korjata kasvojen epäsymmetriaa, tai hienovaraisesti korostaa omia kasvonpiirteitä jolloin lopputulos on erittäin luonnollinen.

Hoidot toteutetaan jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti, huomioiden asiakkaan oman luonnollisen kauneuden. Suunnittelemme hoidon ja katsomme huolellisesti kasvojen alueet yhdessä asiakkaan kanssa.

Tulokset ovat näkyvillä heti, eikä toimenpide vaadi yleensä kahta päivää pidempää toipumisaikaa. Hoidossa käytetään pintapuudutetta.

Tulokset kestävät 1-3 vuotta

Hinta 390 e – 490 e

Kyynelurien muotoilu täyteaineella

Tummat silmänaluset ja silmän sisäkulmasta alaspäin viettävä rinkulamainen ura (kyynelura) luovat väsyneen, vanhentavan ja surullisen näköisen ilmeen. Kyynelura voi olla jo luontaisesti ihmisellä, tai se voi tulla esiin vasta ikääntymisen myötä kun ohuen ihon alta katoaa sen luonnollinen täyteläisyys ja kimmoisuus. Tällöin iho kaipaa tukea, jota saadaan tehokkaasti ja turvallisesti täyteainehoidolla.

Kyyneluran täyteainehoidon soveltuvuus katsotaan yksilöllisesti jokaisen asiakkaan kanssa. Käytämme kyyneluran täyteainehoidossa hyvin ohutta ja pehmeää hyaluronihappotäyteainetta, joka ei sido kosteutta samalla tavalla kuin muut täyteaineet. Toimenpide on nopea ja lähes kivuton. Pintapuudutus sisältyy hintaan. Toimenpidettä ei suositella otettavaksi lähellä tärkeitä juhlia, sillä mustelmariski on aina olemassa.

Hinta 390 e (yksi käyntikerta)
490 e (kaksi käyntikertaa)

Leuan ja leukalinjan muotoilu

Halusitpa kapeamman näköiset kasvot, selkeämmän leukalinjan tai terävämmän leuan kärjen – alakasvojen täyteainehoito on turvallinen ja helppo ratkaisu sinulle.

Täyteainehoidolla voidaan helposti ja turvallisesti muokata leukalinjaa linjakkaammaksi, korjata kasvojen epäsymmetriaa, tuoda leukalinjaa eteenpäin tai terävöittää leuan kärkeä.

Hoidolla saadaan aikaan harmonisempi ilme kasvoille, kun leuan ja nenän kärki ovat tasapainossa kasvojen sivuprofiiliin nähden. Kasvojemme luusto määrittää pitkälti meidän kasvonpiirteemme, emmekä voi vaikuttaa siihen ilman pieniä apukeinoja. Siksi alakasvojen täyteainehoidot ovat helppo ja turvallinen ratkaisu saamaan kasvojen parhaat puolet esiin luonnollisin lopputuloksin. Hoidon tavoitteena on hoikistaa ja saada ryhtiä alakasvoihin, jolloin luonnolliset kasvonpiirteet tulevat paremmin esille. Alakasvojen täyteainehoidosta on apua myös häivyttämään kaksoisleukaa ja hamsteripusseja. Hoito sopii sekä miehille että naisille

Tulokset ovat näkyvillä heti. Hoitotulokset kestävät 1-3 vuotta.

Hinta alkaen 490 e

Huulten muotoilu

Huulten muotoilulla voidaan saada aikaan syväkosteutusta, luonnollista täyteläisyyttä sekä korjata huulten epäsymmetriaa. Käytämme eri tekniikoiden yhdistelmiä halutun lopputuloksen saavuttamiseksi, ja meillä on käytössä tehokkaat ja tutkitusti turvalliset täyteainevalmisteet. Olemme tehneet huulten muotoiluja aktiivisesti 12 vuoden ajan. Panostamme luonnollisiin ja yksilöllisiin lopputuloksiin, jotka sopivat asiakkaan omaan tyyliin ja yleisilmeeseen. Otamme huomioon kasvojen piirteet ja mittasuhteet, jotta lopputuloksesta tulee harmoninen. Valitsemme aina huolellisesti asiakkaalle sopivimman täyteainevalmisteen parhaimman ja turvallisimman lopputuloksen saamiseksi.

Huulia voidaan muotoilla myös niin että huulten koko ei varsinaisesti kasva. Huulten omaa luontaista muotoa voidaan korostaa kevyemmillä täyteaineilla, jolloin lopputuloksesta tulee luonnollisen kaunis, eikä lopputulos ole silmiin pistävä. Pehmeillä mutta hieman täyteläisimmillä täyteaineilla voimme enemmän muokata huulten mallia ja epäsymmetriaa ilman pelkoa, että huulista tulisi kovat.

Esteitä hoidolle: Perussairaudet ja mahdolliset lääkitykset tulevat olla hoitotasapainossa. Veren hyytymiseen vaikuttavat lääkkeet tulee mainita hyvissä ajoin ennen hoitoa. Herpes, tulehdustila hoidettavalla alueella, taipuvainen arpien muodostumiselle, implantit hoitoalueella, ihosairaudet, avohaava/ihovaurio hoidettavalla alueella, raskaus/imetys, bakteeri/sieni-infektiot, syylät, ihosyöpä, palanut tai paleltunut iho.