Lipolyysi silmäpusseille

Ongelmana silmäpussit, mutta etsit vaihtoehtoa kirurgialle? Kasvatimme palveluvalikoimaamme uudella, injektoimalla tehtävällä, erittäin turvallisella sekä tehokkaalla hoidolla silmäpussien poistamiseksi ilman kirurgiaa. Hoito tuottaa kahdenlaista hyötyä: Se sulattaa silmien alle muodostuneen rasvan, joka näkyy kasvoilla turvonneina silmänalusina ja silmäpusseina sekä kiinteyttää silmänympärysihoa. Hoito parantaa myös silmänympärysalueen verenkiertoa. Hoidossa käytettävän tuotteen teho perustuu uuden sukupolven patentoituun Novel-peptidiin, joka on erityisesti kehitetty laskemaan silmänalusia ja pienentämään silmäpusseja.

Tämä kliinisesti testattu, peptidipohjainen valmiste – viralliselta nimeltään Prostrolane inner-B SE – tulee Koreasta, joka on tänä päivänä yksi esteettisen lääketieteen ehdottomista ykkösmaista maailmassa.

Jo yksi hoitokerta tuottaa selkeästi näkyviä tuloksia ja viimeistään kahden hoitokerran jälkeen – kahden viikon välillä – saadaan aikaan optimaalinen ja pysyvä hoitotulos: laskeutuneet silmänaluset sekä kiinteä silmänympärysiho.

1 hoitokerta 390 e
2 hoitokertaa 590 e

Ainutlaatuinen koostumus, joka edistää luonnollisten rasvahapposolujen vähentymistä ja stimuloi kollageenin tuotantoa, palauttaa ihon terveen ulkonäön ja saa aikaan ”nostavan” vaikutuksen.

Vaikuttavat aineet:

  • Nonapeptidi-32: Edistää glykoosin ja glukoneogeneesin metabolisia syklejä.
  • Pentapeptidi-43: Vähentää lipogeneesiä ja edistää lipolyysiä.
  • Tripeptidi-41: Stimuloi lipolyysiä ja edistää kudosten solujen uusiutumista.
  • Octapeptide-11: Aktivoi solujen regeneraatiota. Parantaa ihon ulkonäköä ja sävyä.