Vaalentava silmänympäryshoito

Vallankumouksellinen hoito tummille silmänalusille

 

RSS HA – vaalentava silmänympäryshoito on uudenlainen hoito tummille silmänalusille. Hoidon avulla voidaan vaalentaa tummia silmänalusia kivuttomasti ja ilman turvotusta. Hoito myös häivyttää silmäpusseja, pinnallisia ryppyjä sekä muita ikääntymisen merkkejä. Ihosta tulee elastisempi ja kirkas.

Hoidossa silmänalus ensin pintapuudutetaan, jonka jälkeen silmien alle injektoidaan ristisitomatonta hyaluronihappoa. Täyteaineessa on hyaluronihapon lisäksi antioksidantteja ja vitamiineja sekä mikroverenkiertoa elvyttäviä aineita. Silmänympäryshoito ei turvota ja on täysin turvallinen silmän ihon alle laitettavaksi. Lisäksi silmänympärysalue on yksi kivuttomimpia alueita injektoita ajatellen, joten hoito ei juurikaan satu.

Hyaluronihappo edesauttaa ihon omaa kollageenia aktivoitumaan. Lopputulos on siten raikas ja luonnollinen. Pieni punoitus ja turvotus sekä mustelmat ovat mahdollisia hoidon jälkeen, mutta kuuluvat asiaan ja menevät pian ohi.

Vaalennuksen kesto

Vaalennus kestää noin neljästä kuuteen kuukautta, ja joillakin tulos kestää jopa 9 kuukautta. Yleensä jo toisen hoidon kohdalla vaikutus kestää ensimmäistä kertaa pidemmän aikaa, joten hoitoa suositellaan 2-4 kerran sarjahoitona.

Tummien silmänalusten vaalennushoito RSS HA sopii melkein kaikille, mutta analysoimme aina silmänympärysihosi ennen hoitoa mahdollisten komplikaatioiden ehkäisemiseksi.

RSS HA Eyes

Hinta 280 €